Info

Numele meu este Cristian Popa și sunt inginer de industrie alimentară.Am efectuat cursuri de Legislație Alimentară Europeană la Michigan State University, USA și dețin un Masterat în “Food Regulatory Affairs” obținut la Universitatea din Ulster, Irlanda. Din anul 2007 efectuez traininguri despre etichetarea alimentelor cu producătorii români. Am participat la numeroase seminarii și traininguri despre legislație alimentară și etichetarea alimentelor în țări precum: Anglia, Belgia, Austria, Germania, Franța, etc. Am participat de asemenea la întâlniri (mese rotunde) pe teme de legislație alimentară cu mari case de avocatură precum “Schoenherr și asociații“, “Asociația Europeană a Avocaților specializați în Legislație Alimentară“, etc. Am participat cu prezentări despre etichetarea alimentelor la diverse seminarii precum “Asociația Specialiștilor din Industria Laptelui (ASIL)“, “Asociația Română a Cărnii (ARC)“, “Asociația Specialiștilor în Morărit și Panificație (ASMP)”, conferințele “Meat & Milk“, seminariile organizate de firme precum: Christian Hansen România sau KUK-România, etc. Uneori scriu articole despre legislație alimentară și etichetare în reviste precum: “Cult“, “Industria Cărnii“, “Gastromedia“, “Brutarul“, “Fabrica de Lapte“, “Fabrica de Carne“, etc. Sunt membru al European Food Law Association (EFLA) și autorul cărții “Etichetarea alimentelor prin exemple. Regulamentul (UE) nr. 1169/2011″.